Image

Bemutatkozás

Az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás meghatározó, dinamikusan fejlődő intézménye, mely négy campuson (Eger, Gyöngyös, Jászberény, Sárospatak), öt karon piacképes képzéskínálattal, egyedi ösztöndíj-lehetőségekkel, családias hangulattal vár téged. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálunk képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetünk a duális képzésekre is. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaink.

A több évtizedes hagyományokra alapozva továbbra is a pedagógusképzés maradt intézményünk fő profilja. Képzéskínálatunk a gyógypedagógia alapképzési szakkal bővült, ezzel a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszaktól az óvodapedagógus és a tanító szakkal, a tanárképzésen át a neveléstudományi doktori iskoláig a pedagógusképzés teljes vertikuma elérhető az Eszterházy Károly Egyetemen!

Folyamatosan nyomon követjük a gazdasági- és piaci változásokat, arra törekedve, hogy megfeleljünk a piaci igényeknek. Kiemelten fontos területünk ebből a szempontból az informatikai és a vizuális művészeti képzés, a turizmus-vendéglátás és a borászat. A szőlész-borász mérnöki alapképzésen egyetemünk három világhírű – az Egri-, a Mátrai- és a Tokaj-hegyaljai – borvidéken képez szakembereket.
Fontos számunkra, hogy otthonra lelj nálunk! A tanulás mellett számos egyetemi, kari rendezvényen vehetsz részt, kiváló sportolási lehetőségek, szakkollégiumok, hallgatói klubok várnak.
Nálunk a hallgató a legfontosabb, aki tagja lesz egy remek közösségnek: az eszterházysok nagy családjának!

Bemutatkozás

Eszterházy Károly Egyetem

3300 Eger, Eszterházy tér 1.
Telefon: 06/36 520-424
E-mail: felvi@uni-eszterhazy.hu
Web: http://felvi.uni-eszterhazy.hu

Chat

A CHAT ablakod jelenleg aktív.

Keresés