Gyakran ismételt kérdések


Mettől meddig tart a rendezvény?

Az előadások nincsenek időponthoz kötve, azokat bármikor megnézheted, azonban az előadóktól és egyes kiállítóktól a rendezvény két napján egyedi időpontokban tudsz kérdezni. Az élő chat időpont-beosztást megnézheted honlapunkon a  Chat-Workshop menüpontra kattintva.
 
Nyereményjáték

A Játék időszaka: 2019. január 19. (szombat) – 2019. január 20. (vasárnap) éjfél. 
A Szervező 2019. január 19-én, a www.felvetelizz.hu oldalon publikálja az „Iratkozz fel és játssz velünk egy iPad miniért” című felhívást. A Játék során a játékosoknak az oldalon található felületen kell megadniuk saját adataikat (név, email cím,) illetve az itt látható kérdésekre is helyesen kell válaszolniuk. A helyes válaszadók között sorsoljuk ki azt a nyertes játékost, aki részére a 2019. január 21-i sorsolást követően a Szervező kézbesíti a nyereményt (ezzel egyidejűleg két pótnyertes is kisorsolásra kerül arra az esetre, ha a nyertes nem jelentkezne a nyereményéért).

Nyeremények:
A nyertes nyereménye 1 db 32 GB-s iPad mini 2
Továbbá az Egyetemek ajándékcsomagjait sorsoljuk ki.

A nyertes kisorsolása, értesítése és a nyeremény átadása:

Azok között a játékosok között, akik regisztráltak a játék felületén és helyesen válaszolják meg a tudásalapú kérdést, 1 nyertes és 2 pótnyertes kerül kisorsolásra 2019. január 21-én. A sorsolás véletlenszerű kiválasztás elvén működő, elektronikus sorsoló program segítségével történik a Szervező által. A sorsolásra az Adatfeldolgozó székhelyén kerül sor.
A játék nyerteseivel az alkalmazásban megadott adatok segítségével az Adatfeldolgozó a sorsolást követő munkanapon, e-mailben veszi fel a kapcsolatot és értesíti őket a nyeremény átvételének részleteiről, pontos helyszínéről és folyamatáról. Amennyiben a nyertes két munkanapon belül nem reagál válasz-email küldésével, úgy a sorsolás sorrendjében soron következő pótnyertes kerül helyére.
A nyeremény átvételére való jogosultság feltétele, hogy a nyertes a válasz-emailjében kifejezetten elfogadja és tudomásul vegye, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készül, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül. A Játékosok a hozzájárulásukért nem jogosultak ellenszolgáltatásra, sem az adataiknak a játékokkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. Amennyiben a nyertes nem fogadja el ezen feltételeket, úgy nyereménye átvételére a soron következő pótnyertes jogosult. A hozzájáruló nyilatkozatot a nyeremény átadás helyszínén, az átvétel előtt írásban megerősítjük.

Mikor és hogyan tudok csevegni az előadókkal?

Kattints a CHAT-WORKSHOP menüpontra. Válaszd ki, hogy melyik előadótól szeretnél kérdezni. Kattints az előadó fényképére, ezután tudsz kérdezni tőle a chat ablakban a megfelelő időpontban.

Milyen sorrendben nézzem meg az előadásokat?

Az előadások nincsenek időhöz kötve, ezért azokat bármilyen sorrendben megnézheted, egy videót akár többször is.

Hol találom meg a kiállítókat?

KIÁLLÍTÓK menüpontra kattints rá. A standra kattintva tudsz az egyes kiállítók oldalára átmenni.

Keresés