Image

Bemutatkozás

 
Követve a jogelőd intézményeink hagyományait, a Neumann János Egyetem az alföldi térség meghatározó felsőoktatási és kutatási központja, ahol a hallgatóink műszaki, informatikai, gazdaságtudományi, agrár és pedagógusképzési területeken szerezhetnek oklevelet alap- és mesterképzésben. Az intézmény – stratégiai partnereivel együttműködve – az itthoni duális képzési modell megteremtője.
Oktatói, tudományos műhelyei hazai és nemzetközi konferenciákon, folyóiratokban publikálják eredményeiket.
Az egyetem olyan kutatás-fejlesztési bázis, amely kiváló infrastruktúráját, labor- és eszközparkját, valamint magasan kvalifikált kutatóit a gazdasági és társadalmi fejlődés szolgálatába állítja. Az egyetem számtalan, a profiljába tartozó kutatási programban vesz részt más intézményekkel és cégekkel együttműködve, amely során gyakran a gyártás, a termelés során előforduló konkrét gyakorlati problémák megoldását keresik.
Az egyetemen 2018-tól öt karon folyik az oktatás: a kecskeméti Gazdaságtudományi Karon, a GAMF Műszaki és Informatikai Karon, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Karon, a Pedagógusképző Karon és a szolnoki Gazdálkodási Karon. Hallgatóink BSc, BA és MSc szakokon, valamint felsőoktatási szakképzésben tanulhatnak, a szakirányú továbbképzésben és a felnőttképzési tanfolyamokon pedig továbbképzési lehetőséget biztosít az egyetem. Hallgatói műhelyeinkben, és az egyetem laborjaiban a hallgatók az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is elsajátíthatják a tanultakat.

Kapcsolat

Neumann János Egyetem

6000 Kecskemét, Izsáki út 10.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 14.

http://www.uni-neumann.hu

Oktatási és Képzési Igazgatóság

+36 (76) 516 317

Keresés