Image

Bemutatkozás

Az idén 70 éves Pannon Egyetem a Közép- és Nyugat-Dunántúli Régió meghatározó felsőoktatási intézménye, amely Veszprém mellett Keszthelyen, Nagykanizsán, Zalaegerszegen és Kőszegen kínál továbbtanulási lehetőségeket.
Az elismert szakmai múlttal rendelkező intézményben agrár-, gazdaság-, bölcsészet- és társadalom-, mérnöki- és informatikai tudományok területén választhatnak képzést a felvételizők. A szoros vállalati kapcsolatok révén gyakorlatias, a munkaerő-piaci elvárásoknak megfelelő tudást szereznek az itt végzettek. Ezek a vállalati kapcsolatok kiemelten jelen vannak a duális képzéseknél, emellett olyan projektekben is, melyekben a hallgatók is egyaránt részt vehetnek.
Meghatározó szerepet kap a családias, barátságos, hallgatóközpontú élet, mely a tanulók számára felejthetetlen élményeket garantál, például olyan rendezvényekkel, mint az idén 50 éves Veszprémi Egyetemi Napok.  Külön kiemelendő, hogy nemrégiben Veszprém elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ra vonatkozóan - a projektben a Pannon Egyetem részt vesz -, mely az ide érkező egyetemisták életére is kiemelten pozitív hatással lesz.

Kapcsolat

Pannon Egyetem

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
Telefon: 06/88 624-000
E-mail: pr@uni-pannon.hu
Web: www.uni-pannon.hu

Chat

A CHAT ablakod jelenleg aktív.

Keresés