Image

Bemutatkozik a PANNONLIFE INSURANCE Zrt.


A cégbemutató célja, hogy a magyar KKV (kis- és középvállalati) szektor minél szélesebb közben ismerje meg a VállalatBróker rendszerünket, amely most nagy népszerűségnek örvend országszerte. Mielőtt bárki megkérdezné, hogy miért, máris megadjuk a választ: azért, mert alappilléreire támaszkodva célirányos forgatókönyvével képes csökkenteni bármely felhasználó energiaráfordítását a területekkel kapcsolatban, és átlagosan 10-50% hozzáadott értéket tud teremteni minden egyes említett hazai szereplő számára, árbevétel arányosan.

Ahhoz azonban, hogy a módszer teljes kapacitását kihasználhassa bárki is, az igazgatótanács úgy döntött, hogy a 100-300 millió forint közötti vagy a 300 millió forint feletti árbevételű társaságoknál van relevanciája. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a VállalatBróker egyszerűsített változatával jöjjünk ki a 2021-es esztendőben, hogy a kisebb cégek részére is elérhetővé tegyük a formulát.


1. Feladatunk, a cégtulajdonosokkal való kapcsolatfelvétel egészen az első telefonhívástól az üzlet bármilyen formában történő lezárásig, függetlenül attól, hogy kialakul-e közöttünk Partneri viszony vagy sem.


2. A megalapozott üzleti együttműködés kialakulását követően hosszútávon szakmai tanácsokkal látjuk el minden egyes Partnerünket. Munkánkat az első rangú Back Office és Befektetési Divíziónk segíti, mindezt úgy, hogy a hazai piacon egyedüliek vagyunk, akik saját Befektetési Divízióval rendelkeznek.


3. Az igazgatótanács vezetője Orbán Balázs Zoltán vezérigazgató Úr, aki 23 éve dolgozik az iparágban. Ő az egyetlen, aki KözépKelet Európában elmondhatja magáról, hogy az elmúlt három évben több mint 1 millió dollár értékű portfólióval segítette Ügyfelei személyes és üzleti céljainak megvalósulását, valamint korábbi munkájával kiérdemelte, hogy mára már a világ 500 legjobb biztosítási brókere és szakértője között tartsák nyilván. A csapatunkat Béres-Pikó György vezérigazgató-helyettes Úr menedzseli.


4. A cég mindenekelőtt arra épül, hogy tudását megossza Önnel/Önökkel, továbbá, hogy egy olyan egész rendszert alkosson, ami hozzájárul a hazai KKV szektor versenyképességének koncentrált növeléséhez, azaz:

 

Image
Image

Facebook1
a) A munkaerőmegtartó képesség növelése, olyan komplett rendszerrel, amely nemcsak ösztönzi a munkavállalókat, hanem garanciát is biztosít a cégtulajdonosnak arra az esetre, ha az adott munkavállaló máshol szeretné tovább építeni a karrierjét, hogy az a sok idő, pénz, amit a cégébe/vállalkozásába belefektetett, ne vesszen kárba. Mindezt úgy, hogy egységnyi idő alatt a törvények tiszteletben tartása mellett több, mint 40% adómentes juttatást biztosít a munkavállalónak, és mindemellett a munkáltatónak ugyanabban a periódusban lehetősége van 30% százalékpontra csökkenteni a közterheket.

b) A HIGH-END Nyugdíjszolgáltatás egyedülálló megoldás, amely egyrészről biztosítja a cégtulajdonsoknak, hogy a felhalmozott tőkéjükhöz sem a cég hitelezői, sem pedig olyan illetéktelen személyek, akiket nem akarnak, nem férnek hozzá. Mindezt 9% társasági adó megfizetésével van lehetőségük aktivizálni. A szolgáltatás már a harmadik évtől 70% hozzáférést biztosít, amely meghatározott esetekben elérheti a 100%-ot. Továbbá, rávilágít arra, hogy hogyan lehet létrehozni egy privát nyugdíjszámlát az SZJA kedvezmény akár négyszeres értékének lehívása mellett, anélkül, hogy ne felelne meg bárki is a törvényi előírásoknak.

c) A Tudásmágnes Szolgáltatásunk segítségével olyan tudásalapot képes mindenki biztosítani a gyermekeinek, amellyel a munkaerőpiac egyik legjobban fizetett szereplőjévé váljanak, másrészről, megszerzik azt a tudást, amely elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy önálló vállalkozást indítsanak, vagy átvegyék a családi cég irányítását. A cégtulajdonosok tanulmányi szerződés keretében teremthetik meg ennek a lehetőségét akár a gyermekeik vagy unokáik számára. Kinyílik a világ a hazai és külföldi legjobb felsőoktatási intézmények felé.

d) Az Örökség Programunk rávilágít arra, hogy egy hitelvisszafizetés ténylegesen mennyi szabadidőt emészt fel, továbbá megmutatja, hogy mennyire sebezhetővé válik a családi vagyon a hagyatéki eljárás alatt, és milyen kockázatok rejlenek a cég működésében mind menedzseri, mind pedig tulajdonosi oldalon. Ezenkívül megmutatjuk, hogy milyen módon lehet egy ilyen kialakult helyzetre fedezeteket teremteni. Továbbá megteremtjük annak a lehetőségét, hogy kritikus vagy rettegett betegség bekövetkezése esetén akár 2 millió euró összegű fedezetet álljon rendelkezésre, és a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal legyünk képesek gyógyíttatni magunkat, családunkat vagy akár a legjobb munkavállalóinkat egy ilyen kialakult helyzetben Nyugat-Európában vagy akár Észak-Amerikában

5. 2019-ben elindítottuk a Tartós Profit 5 lépésben villámkonferencia-sorozatot, amelynek segítségével több, mint 2,500 társasággal kerültünk kapcsolatba, és a közeljövőben VállalatBróker rendszerünk segítségével közel 7,000 társas vállalkozással szeretnénk üzleti nexust kialakítani, többek között az Önével is.

6. A pénzügyi szektor biztosítási iparágában az egyik legelismertebb szakértői vagyunk a vállalati piacon, és a leginnovatívabb megoldásokkal rendelkezünk a folyamatos termékfejlesztéseinknek köszönhetően.

©2020 Zsiráf Kreatív Ügynökség - minden jog fenntartva!

Keresés