Paksi Atomerőmű - belülről

Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs vezetője

Paks egy olyan város, ahol minden van, hazánkban egyedüliként még atomerőmű is. A Paksi Atomerőműben dolgozni igazi felelősség, és ennek a tudata közösséggé formálja az ott dolgozókat. Légy Te is részese ennek a közösségnek és fedezd fel, hogy milyen kincsei vannak a városnak!
 CHAT IDŐPONTJA: péntek, szombat, vasárnap 11:00-12:00 óráig 

E Paks  Kerdezz
 kiallitoi

Diplomás Pályakövetési Rendszer
– a jövőtervező

Harkányi Ádám Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője

A Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) a pályaválasztást, valamint a pályaorientációt támogatja, egyedülálló know-how alapján. A diplomantul.hu honlapon, a DPR adatait interaktívan bemutató online keresőfelületen könnyedén tájékozódhatunk a felsőoktatásból kilépő, illetve végzett hallgatók munkaerőpiaci életútjáról.

E OH  
 kiallitoi

A felsőoktatási felvételi jelentkezés legfontosabb tudnivalói.

Dr. Vanó Renáta felsőoktatási elnökhelyettes

 

oh logo 2

 103969906 264792531394485 212416729660757604 n
 kiallitoi

Borbély László, ügyvezető, szervezetfejlesztő, executive coach, SPA Tudásbázis Kft.

Sümegi László, a Fusion Befektetési Zrt. vezérigazgató helyettese

Azt hitted, hogy a Burgerben dolgozni gáz? A #Magamura podcast első adása megmutatja, hogy a BK az ország egyik legmenőbb munkahelye, ahonnan senki nem akar elmenni: Borbély László mikrofonja előtt Sümegi László a Burger Kinget üzemeltető Fusion Zrt vezérhelyettese.

ja logo

Borbély László, ügyvezető, szervezetfejlesztő, executive coach, SPA Tudásbázis Kft.

Kovács Dániel, ügyvezető Zsiráf Kreatív Ügynökség

Egy kreatív ügynökség álommeló? Ha erre vágysz, Borbély László coach és Kovács Dániel ügynökségvezető beszélgetéséből kiderülnek a lehetőségek fényes- és árnyoldalai egyaránt, a #Magamura podcast következő adásában.

ja logo 

Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője


Az előadás mindazon fiataloknak szól, akik érettségi, felvételi, diploma vagy pályaválasztás előtt állnak.

Az előadó Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője, aki több, mint 25 éve foglalkozik angol nyelvi képzéssel. Péter és csapata fejlesztette ki a 100 % beszéd 0 % könyv módszert.

Az előadásban arról ejt pár szót, hogy jelenleg milyen jelentősége van a nyelvvizsgázásnak, és ehhez képest a munkaerőpiacon pontosan mik az elvárások, és mit várnak el angol szempontjából a munkáltatók. Továbbá egy kicsit boncolgatjuk, hogy milyen szakadék tátong a nyelvvizsga papír és a magabiztos alkalmazás közt.

 

Katona Melinda, Tehetség és Tudásközpont Alapítvány kurátora és a Borealis Consulting ügyvezetője

 

Mi az a három kiemelkedően fontos képesség, amire szükséged van, akár vállalkozóként akár munkavállalóként tervezed élni az életed?! K+K+K= Eredményes Érvényesülés

Dr. Rudas László, a CSAVE elnöke

Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója


Az együttműködők célul tűzték a hivatalos oktatási rendszereken kívüli, gyakorlatorientált felkészítést az általános iskolai tanulóktól kezdve a közép- és felsőfokú képzésben résztvevőkig, valamint a kezdő vállalkozók, a potenciális tulajdonos utódok képzését és végül a visszavonulásra készülő alapítók szakmai és életminőségének fejlesztését. A konzorcium tagjai a következők: SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány (konzorciumvezető) Családi Vállalkozások Országos Egyesülete Családi Vállalkozások Közhasznú Alapítványa (CSAVE) Junior Achievement Magyarország (JAM) Alapítvány Tehetség és Tudás Központ Alapítvány (TTKA)

kiallitoi

©2021 Zsiráf Kreatív Ügynökség - minden jog fenntartva!

Keresés