Image

Családi Vállalkozások Országos Egyesülete – a vállalkozások „otthona”

 

A Családi Vállalkozások Országos Egyesülete a családi vállalkozások, mint életforma, életmű szakmai támogatására jött létre

 

Az Egyesület maga...

- ÉRDEKKÉPVISELETet lát el gazdaságpolitikai lobbi tevékenységével (a törvényalkotókat támogatjuk, hogy normatív, családi vállalkozásokat segítő szabályozásokat, törvényeket alkossanak)

- KÖZÖSSÉG - rendszerint minden hónap utolsó csütörtökén találkozunk KLUB eseményeinken. Néha ettől indokolt esetben eltérünk, vagy akár az online térbe költözünk, de a rendszeres találkozókról nem mondunk le.

- ÜZLET - egymás között a partnerek üzletelnek, hiszen nálunk a döntéshozók maguk képviselik a cégeiket, így a KLUB-ban adott szó, kézfogás egyben biztosra vehető megállapodást is jelent. Ez a tagoknak új ügyfeleket és árbevételt jelent.

- KEDVEZMÉNYEK - partnereink kedvezményeket biztosítanak egymásnak, valamint élvezik a tagtársak felajánlásainak előnyeit.

- NETWORKING - a CSAVE KLUB alkalmas arra, hogy kapcsolatokat nyissunk nem csak egymás felé, de egymás kapcsolatrendszere felé is. Így ha valaki konkrétan egy bizonyos céghez keres kapcsolatot, 1-2 telefonhívás után a kapcsolatrendszer segítségével megnyílik a kapu.

- TUDÁSTRANSZFER - azaz szakmai- és piaci ismeretek továbbadása. A KLUB eseményeken olyan információ birtokába kerülünk, amelyek máshol nem megszerezhetőek.

Image
Image

FAcebook2

A COVID19 által okozott gazdasági változásokról, helyzetekről elsőként tett ingyenesen közzé olyan magazint, amiben beszélgetések, valós vállalkozói tapasztalatok, pénzügyi segítségek, megoldások és ötletek kaptak helyet a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének kiadásában megjelent Family Business Magazin első száma.

Family Business Magazin

ipaper latvany family 

20 szakértő fontos, naprakész információkkal, érdekes történetekkel és használható tanácsokkal segítik az olvasókat a változó világhoz alkalmazkodni.

Jelentkezz tagnak: www.csave.hu

Keresés