Image

Mit érdemes tudni a Speak! Nyelviskoláról?


A Speak! Nyelviskola azért nyitotta meg a kapuit 2013-ban, hogy legyen egy olyan nyelviskola Budapesten, ahol meg tudsz tanulni angolul BESZÉLNI.

Azóta közel 5000 embert indítottunk el a magabiztos „angolul beszélek” úton 100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel.


Ez a módszer egy végtelenül egyszerű alapelvre épül: angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. A túl sok elmélet megöli a gyakorlatot és csomót köt a nyelvedre. A sok beszéd viszont feloldja benned a megszólalástól való félelmet, hiszen biztonságos, védett és támogató környezetben segít megtenni az “első lépéseket” és a tanulási folyamat során végig fogja a kezed.

Módszerünk alapja, hogy az egy főre eső beszéd időt megnöveltük. Miért van erre szükség? Mert minél többet beszélsz (és minél többet beszélnek hozzád a társaid), annál gyorsabban válsz magabiztos kommunikátorrá. Ahogy gyerekként a saját anyanyelvedet, úgy az angolt is párbeszédeken és nem nyelvtankönyveken vagy helyesírási szabályzaton keresztül fogod megtanulni. Magyarul tökéletesen beszélsz. Mindent megértesz és képes vagy elmondani. Miért ne alkalmaznád ugyanazt a módszert, ami egyszer már bevált? Mi így fogunk téged megtanítani angolul. Sokat beszélve, tankönyvek nélkül, gyakorlatiasan.

Új állások, előléptetések, sikeres nyelvvizsgák és felvételik, hétköznapi győzelmek (“sikerült útbaigazítanom egy turistát a Deákon”) felhőtlen családi nyaralások, helytállás a külföldi munkaerőpiacon: több ezer success story, több száz személyes és szakmai siker áll a volt és jelenlegi diákjaink mögött.

Most te következel.

Segítünk megtanulni angolul beszélni, hogy elérhesd a célodat, és megvalósíthasd az álmodat.

AJÁNLATUNK

Ha június 01 és augusztus 20 között elkezdesz tanulni a Speak Nyelviskolában és elmondod a jelszót (zsiráfmagazin), akkor megajándékozunk egy 20 ezer forintos nyelvvizsga felkészítő hanganyaggal.

Mit tartalmaz az anyag? 8 kidolgozott tételt írásban és hang formátumban.

Mit tegyek, mi az első lépésem?

Töltsd ki az ingyenes online szintfelmérőnket

szintfelmero

Keresés