Paksi Atomerőmű - belülről

Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója

Paks egy olyan város, ahol minden van, hazánkban egyedüliként még atomerőmű is. A Paksi Atomerőműben dolgozni igazi felelősség, és ennek a tudata közösséggé formálja az ott dolgozókat. Légy Te is részese ennek a közösségnek és fedezd fel, hogy milyen kincsei vannak a városnak!
 CHAT IDŐPONTJA: péntek, szombat, vasárnap 11:00-14:00 óráig 

E Paks  Kerdezz
 kiallitoi

Diplomás Pályakövetési Rendszer
– a jövőtervező

Harkányi Ádám Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője

A Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) a pályaválasztást, valamint a pályaorientációt támogatja, egyedülálló know-how alapján. A diplomantul.hu honlapon, a DPR adatait interaktívan bemutató online keresőfelületen könnyedén tájékozódhatunk a felsőoktatásból kilépő, illetve végzett hallgatók munkaerőpiaci életútjáról.

E OH  
 

Egy csöppnyi Svájc a Csepel Szigeten

Briglovics Gábor - Alpiq Csepeli Vállalatcsoport vezérigazgatója

Svájci minőség magyar virtussal a Csepel szigeten. Magas színvonal, családias környezet!
 CHAT IDŐPONTJA: péntek, szombat 11:00-14:00 óráig 

alpiq logo  Kerdezz
 kiallitoi

Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője


Az előadás mindazon fiataloknak szól, akik érettségi, felvételi, diploma vagy pályaválasztás előtt állnak.
Az előadó Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője, aki több, mint 25 éve foglalkozik angol nyelvi képzéssel. Péter és csapata fejlesztette ki a 100 % beszéd 0 % könyv módszert.
Ebben az évben az angol nyelvű állásinterjú szerepéről és fontosságáról ejt pár szót, példákon keresztül is bemutatja nektek, hogy milyen kérdésekre lehet egy állásinterjún számítani, és hogy mit veszíthetsz azzal, hogyha nem vagy felkészült egy angol nyelvű állásinterjúra. Arra is kitér, hogy milyen lehetőségeket biztosít és milyen előnyei vannak az online oktatásnak.

 

Dolgozz családi vállalkozásban

Dr. Rudas László, a CSAVE elnöke

A CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETE azt a célt tűzte ki, hogy tagjaikon keresztül mindazon kérdésekre választ tudjon adni, amelyek a családi vállalkozások alapvető, az átlagtól eltérő gondjai és azokra megoldásokat dolgozzon ki. Szeretnénk kialakítani egy olyan közösséget, ahol a  vállalkozások „otthonra" találnak és ott egy szakmai-baráti közösség jöhessen létre.

alpiq logo  
 

JAM INNOvációs nap – a jövő vállalkozói generációjáért

A Junior Achievement Magyarország (JAM) tanévközi eseményét rendszeresen hatalmas érdeklődés övezi, annak ellenére, jogy a járványügyi helyzethez alkalmazkodva az elmúlt néhány alkalommal online formában rendeztük meg. A diákoknak, hallgatóknak 4-5 fős csapatokat alkotva egy olyan stratégiai ötletet kellett kidolgozniuk, mellyel egy a nap elején ismertetett társadalmi vagy gazdasági kihívásra adnak választ vállalkozásötlet formájában. A nap folyamán az üzleti ötletüket neves szakmai mentoroknak prezentálják, akik szaktudásukkal segítik a diákság munkáját a költségvetési ütemezéstől a marketingstratégiákon át akár a humánerőforrás-problémák elméleti megoldásában is. A közös munka eredményét a délután folyamán szakmai zsűri értékeli, akik kiválasztják a start-upok közül a legjobbat, és bátorítják az egész mezőnyt a további eredményes munkára. 

Keresés