Elindult a Felvételizők Hétvégéje online konferencia!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

„Tervezz előre, hogy ne kelljen újratervezned”
 

December 11. és 13. között, idén második alkalommal nyitja meg virtuális kapuit a Felvételizők Hétvégéje pályaorientációs online konferencia. A karácsonyi ünnepek előtt megrendezésre kerülő ingyenes esemény ezúttal is diákok és fiatal felnőttek számára nyújt segítséget a pályaorientáció, a szakmaválasztás útvesztőjében való eligazodáshoz. Ismerd meg a szakmák és karrier utak világát Te is!

Az esemény főtámogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., kiemelt szereplőként külön kiállítói oldallal jelentkezik a konferencián. Előadásában Dr. Kovács Antal, az atomerőmű kommunikációs vezetője bemutatja az erőműben dolgozók felelősségteljes közösségét, valamint betekintést nyújt Paks egyedülálló kincseibe.

A kalkulálható jövőkép megteremtésében Harkányi Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője segít eligazodni az interaktív pályakövetés lehetőségein keresztül. Az oktatásnál maradva Dr. Vanó Renáta, felsőoktatási elnökhelyettes a felvételi eljárásokhoz ad útmutatót és hasznos tanácsokat.

Bemutatkozik a Kurázsi Konzorcium, amely célul tűzte ki a hivatalos oktatási rendszereken kívüli, gyakorlatorientált felkészítést az általános iskolai tanulóktól kezdve a közép- és felsőfokú képzésben résztvevőkig, valamint a kezdő vállalkozók, a potenciális tulajdonos utódok képzését, életminőségük fejlesztését.

Katona Melinda, a Tehetség és Tudásközpont Alapítvány kurátora és a Borealis Consulting ügyvezetője segítségével megtudhatod, mi az a három kiemelkedően fontos képesség, amire szükséged van, ha akár vállalkozóként, akár munkavállalóként tervezed élni az életed.

Miért fontos a nyelvtudás? Dunay Péter, a Speak! Nyelviskola alapítója és szakmai vezetője előadásból megtudhatod, jelenleg milyen jelentősége van a nyelvvizsgázásnak, és ehhez képest a munkaerőpiacon pontosan mik az elvárások.

A nemrég indult #Magamura podcast egyből két izgalmas előadással is jelentkezik. Ha azt hitted, hogy a Burgerben dolgozni gáz, Borbély László coach és Sümegi László a Burger Kinget üzemeltető Fusion Zrt vezérhelyettese megmutatja, hogy a BK az ország egyik legmenőbb munkahelye, ahonnan senki nem akar elmenni.

Valamint megtekinthetitek Kovács Dániel ügynökségvezetővel lefolytatott beszélgetést is, amelyből kiderül, miért lehet álommeló egy kreatív ügynökségnél dolgozni, és hogy ennek milyen árnyoldalai vannak.

A Felvételizők Hétvégéje ingyenesen elérhető, a videó előadások mobilról és számítógépről is figyelemmel kísérhetők az ország bármely pontjáról.

A pályaorientáció számos dimenzióját érintő előadások mellett lehetőséged nyílik arra is, hogy a konferencia során feltehesd kérdéseidet az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-nek a chat funkció segítségével.

Találkozunk december 11. és 13. között!

©2021 Zsiráf Kreatív Ügynökség - minden jog fenntartva!

Keresés