Paksi Atomerőmű - belülről

Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs vezetője

Paks egy olyan város, ahol minden van, hazánkban egyedüliként még atomerőmű is. A Paksi Atomerőműben dolgozni igazi felelősség, és ennek a tudata közösséggé formálja az ott dolgozókat. Légy Te is részese ennek a közösségnek és fedezd fel, hogy milyen kincsei vannak a városnak!
 CHAT IDŐPONTJA: Péntek - 10:00-12:00, Vasárnap: 10:00-12:00 

E Paks  Kerdezz
 kiallitoi

Diplomás Pályakövetési Rendszer
– a jövőtervező

Harkányi Ádám Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője

A Diplomás Pályakövetési Rendszer (DPR) a pályaválasztást, valamint a pályaorientációt támogatja, egyedülálló know-how alapján. A diplomantul.hu honlapon, a DPR adatait interaktívan bemutató online keresőfelületen könnyedén tájékozódhatunk a felsőoktatásból kilépő, illetve végzett hallgatók munkaerőpiaci életútjáról.
 CHAT IDŐPONTJA: Péntek 10:00-12:00, Szombat: 10:00-12:00

E OH  Kerdezz
 kiallitoi

Egy csöppnyi Svájc a Csepel-szigeten

Briglovics Gábor, az Alpiq vezérigazgatója

Svájci minőség magyar virtussal a Csepel szigeten. Magas színvonal, családias környezet!


 CHAT IDŐPONTJA: Péntek 10:00-12:00, Szombat: 10:00-12:00 

E alpiq

 Kerdezz

 kiallitoi

Miért érdemes a pénzügyek világát választani?

Orbán Balázs Zoltán, a PannonLife vezérigazgatója

A PannonLife Insurance Zrt. hazánk pénzpiacának egyik meghatározó cége, amely piaci pozíciójának folyamatos megszilárdítására, továbbá ésszerű és tisztességes növelésére törekszik. Vállalatunk célja, hogy a vele kapcsolatba kerülők életminősége javuljon, nyertesként dolgozzanak és fektessenek be. Előadásunkban a pénzügyek világába kalauzoljuk a hallgatókat.

E Pannon  Kerdezz

 kiallitoi

Gazdasági és munkaerőpiaci kilátásokról
általánosságban - egy elemző szempontjából

Forgács Máté kutató, a GKI kutatója

Az előadás főleg a magyar gazdasági és foglalkoztatási kilátásokat foglalja tömören össze a koronavírus árnyékában. Valamint tartalmaz egy rövid kitekintést a technológiai fejlődés és a munkaerőpiac kapcsolatának várható alakulásáról

E GKI

 Kerdezz

Dolgozz családi vállalkozásban

Dr. Rudas László, a CSAVE elnöke

A CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOK ORSZÁGOS EGYESÜLETE azt a célt tűzte ki, hogy tagjaikon keresztül mindazon kérdésekre választ tudjon adni, amelyek a családi vállalkozások alapvető, az átlagtól eltérő gondjai és azokra megoldásokat dolgozzon ki. Szeretnénk kialakítani egy olyan közösséget, ahol a vállalkozások „otthonra" találnak és ott egy szakmai-baráti közösség jöhessen létre.

E CSAVE

kiallitoi

 Kerdezz

Gondolkozz vállalkozásban

Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója

Vállalkozónak lenni életforma! Vállalkozónak lenni nem más, mint arra vállalkozni, hogy megvalósítod a saját ötleteidet, álmaidat! Tulajdonosként, vállalkozásod vezetőjeként nem csak saját sorsodat veheted a kezedbe, de megoldást adhatsz olyan körülötted lévő problémákra, mely mások életére is pozitív hatással lehet! Legyen az álmod az életed motorja! Nézd meg a videót, ha szeretnél többet tudni a vállalkozások világáról és milyen segítségre számíthatsz, ha ezen az úton indulsz el!

E SEED  Kerdezz

 kiallitoi

A könyvelő a crushom

Matyóka Zoltán, az MKOE Elnök

Érdeklődsz a számok és a logika iránt? Ismersz könyvelőt? Lennél könyvelő? Milyen vagy? Barát, bizalmas, modern, atraktív, megbízható, kezdeményező?

 

E MKOE

 

YouTube sztori

Emci Beauty, vlogger, influenszer

Sziasztok! Röviden összefoglaltam Nektek a saját elindulásomat a videózás útján és megosztottam mindenről a gondolataimat Veletek! Remélem hasznos lesz számotokra a videóm. Sok sikert! Emci


 

 

©2020 Zsiráf Kreatív Ügynökség - minden jog fenntartva!

Keresés