Image

Harmadik alkalommal, megújult tartalommal!

 

2018 és 2019 után, ismét megnyitja virtuális kapuit a Felvételizők Hétvégéje online pályaorientációs konferencia. Idei programsorozatunk első állomásán a jelen helyzet aktualitásait is figyelembe véve a pályaorientáció, különleges szakmák és életpálya lehetőségek játsszák a főszerepet, szakértők tolmácsolásában.


Az esemény főtámogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., kiemelt szereplőként külön kiállítói oldallal jelentkezik a konferencián, ahol lehetőség nyílik az erőmű Látogatóközpontjának virtuális bejárására is.
Az erőműhöz kapcsolódóan Dr. Kovács Antal kommunikációs vezető az energetika iparról,
az ehhez kapcsolódó hiányszakmákról tart előadást.

A könyvelés, pénzügyek, befektetések világa kerülnek izgalmas fénytörésbe Matyóka Zoltán, a Könyvelők Országos Egyesületének elnöke, valamint Orbán Balázs Zoltán, a PannonLife Insurance Zrt. vezérigazgatójának előadásaiban.

A vállalkozó szellemű résztvevőket Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a Seed Alapítvány ügyvezető igazgatója, valamint Dr. Rudas László, a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke vezeti be a vállalkozások elindításának kulisszatitkaiba, hogy a vágyakat és az anyagi stabilitást összhangba lehessen hozni.

Briglovics Gáborral, az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport vezérigazgatójával lehetőség nyílik felmérni egy hőerőmű szakmai lehetőségeit, nagyobb rálátást nyújtva az iparág sajátosságaira.

A kalkulálható jövőkép megteremtésében Harkányi Máté, az Oktatási Hivatal felsőoktatási elemzője segít eligazodni az interaktív pályakövetés lehetőségeiben, míg a koronavírus kapcsán Forgács Gábor a Gazdaságkutató Intézet kutatója a járvány gazdasági és munkaerő-piaci kilátásairól fog beszélni.

Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a közösségi médiához kapcsolódó alternatív pénzkereseti lehetőségek. Arról, hogyan érdemes felépítenie magát egy youtubernek vagy egy influenszernek, és mik lehetnek a tipikus buktatók, a népszerű vlogger, Emci Beauty ad hasznos tanácsokat.

©2020 Zsiráf Kreatív Ügynökség - minden jog fenntartva!

Keresés