JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERD MEG AZ AJÁNDÉKCSOMAGOK EGYIKÉT!

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERD MEG AZ AJÁNDÉKCSOMAGOK EGYIKÉT!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kövesd a Felvételizők Hétvégéjét június 18-20. között, tedd fel kérdésedet a Paksi Atomerőmű Zrt-nek a főoldalon található chat segítségével, adj meg egy nevet (ez akár kitalált név is lehet) és email címedet, és máris versenyben vagy a 10 db ajándékcsomag egyikéért.

A játék június 18-án, 11 órakor a rendezvény első napján veszi kezdetét, és 20-án, 14 órakor ér véget. A chat használata: küldd el kérdésed a chat segítségével. A küldés gomb megnyomásával a rendszer kérni fogja a nevedet (ide elég keresztnevet írni, de használhatsz akár fiktív nevet is), és email címedet. Kérjük, hogy valós email címet adj meg, hogyha a sorsolás során a Te nevedet választjuk ki, értesíteni tudjunk.

Fontos tudni, hogy kollégánk 11 és 14 óra között áll rendelkezésre (a chat időbeosztást a Konferencia menüpontban találod meg), azonban ez ne tántorítson el a kérdezéstől. Kérdésedet a megadott időpontokon túl is tudjuk fogadni, ami automatikus feliratkozást jelent nyereményjátékunkra.

A sorsolások végeredményét és a győztesek nevét a Felvételizők Hétvégéjét követően a Zsiráf Magazin hivatalos Facebook oldalán publikáljuk.

Kövesd a Zsiráf Magazin Facebook oldalát és hajts rá az értékes nyereményre!

 

Keresés