Alpiq Csepeli Vállalatcsoport

local residents educational engagements
A Csepeli Vállalatcsoport a svájci székhelyű Alpiq cég erőssége Magyarországon. A Csoportot két cég alkotja: az Alpiq Csepel Kft. és az Alpiq Csepeli Szolgáltató Kft.. A cégek tevékenysége a Csepel II Erőműre alapul, amely egy korszerű, környezetbarát, gáztüzeléses kombinált ciklusú üzem Budapest déli részén, az egykori Csepel Művek területén. Ez a létesítmény Magyarország első üzleti alapon, magántőkéből épült erőműve, amely az ország villamosenergia-igényének mintegy 6-7%-át képes kielégíteni. A villamosenergia-termelés mellett távhő termeléssel is foglalkozik a vállalat. A hőenergiát lakossági és ipari hőfogyasztók részére értékesítik: a távfűtéssel mintegy 19500 lakás hőellátását biztosítják Budapest déli kerületeiben.

Tevékenységünk középpontjában vevőink egyedi igényei állnak. Gyorsan változó igényeikkel és üzleti körülményeikkel tisztában vagyunk, és azokra gyors, innovatív megoldásokat adunk. Kínált termékeink megbízhatóságát és hatásfokát folyamatosan javítjuk, és ezeket az eredményeket vevőink is élvezhetik.

Pár kulcs időpontunk:

1996   A Csepel II erőmű megépítésére vonatkozó tender elnyerése

1998   Az erőmű építésének megkezdése

2000   A kereskedelmi működés kezdete

2020   Eljött az ideje, hogy beírd magad a történetünkbe!

 

 

Miért érdemes velünk tervezni a jövőt?

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan valódi vállalati értékeket teremtsünk munkatársaink számára, amelyek meghatározzák motiváltságukat és nem utolsósorban a céghez fűződő lojalitásukat.

Munkavállalóinkat partnernek tekintjük, és aktív módon ösztönözzük személyes fejlődésüket, munkahelyi előrelépésüket. Emellett igyekszünk stabil és kiszámítható munkalehetőséget biztosítani, rendszeres vállalaton belüli képzési lehetőségekkel. Fontosnak tartjuk az egészségmegőrzést, ezért vállalatunk elkötelezett a mozgástudatos életmód támogatása valamint az optimális irodai ergonómia mellett, ezzel is segítséget nyújtva a kellemes közérzet fenntartásához munkavállalóink számára.

 

Amire büszkék lehetünk:

Több, mint tízszeres aranyfokozatú elismerést kaptunk a RoSPA (The Royal Society for the Prevention of Accidents) pályázatain a biztonságos és balesetmentes üzemeltetésért 2003-tól kezdve. 2007-ben cégünk elnyerte a Villamosenergia Szektor Díjat a RoSPA pályázaton, a balesetmentes és egészségbarát üzemeltetésért.

A munkavállalóink számára biztosított, kedvező munkakörülményeket nem csak a RoSPA pályázatain elért sikerek bizonyítják. 2004-ben 1. helyezést értünk el „Egészséges Munkahely”-ként, valamint a Hewitt-Figyelő „Legjobb munkahely” pályázatán is az élvonalba került a vállalat Közép-Kelet Európában 2015-ben.

Környezetvédelmi szerepvállalásunkért, 2007-ben vehettünk át először a „Zöld Béka” Díjat. Tudatos és felelős gondolkodásmódunkat, a környezetünk érdekében tett intézkedéseinket elismerő oklevéllel jutalmazták a cégcsoportot az „Üzleti Élet a Környezetért” pályázaton is.

©2022 Alpiq Csepel - minden jog fenntartva!

Search